Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’exregidor de Paisatge Urbà del PSC carrega contra l’urbanisme de Colau: “Vergonya”
  • CA

L’exregidor de Paisatge Urbà del PSC durant l’anterior mandat, Daniel Mòdol, ha carregat contra el model d’urbanisme que estan impulsant els comuns a l’Ajuntament de Barcelona i ha criticat sobretot la “vergonya” i el “fracàs estrepitós” de la superilla del Poblenou. “Tots som conscients de la decadència de l’urbanisme a Barcelona”, va dir Mòdol durant un debat sobre les superilles. “He de felicitar els comuns perquè han aconseguit una operació de màrqueting acollonant amb la superilla”.

Mòdol, arquitecte de professió, ha lamentat que l’Ajuntament hagi perdut el seu paper com a “punta de llança” de l’urbanisme a la ciutat i ha lamentat que ara tot giri al voltant de la superilles. “Tanta intel·ligència parlant d’una cosa tan poc important com la superilla, que hem aconseguit sigui un element central de l’urbanisme de la ciutat”, tot i que considera que el govern municipal encara és a “temps de canviar-ho”.

L’exregidor considera que els comuns estan utilitzant el terme superilla com un calaix de sastre: “A tot li direm superilla per blanquejar el fracàs estrepitós i la vergonya que hem passat tots amb la superilla del Poblenou”, ha insistit. Tampoc està massa content amb l’urbanisme tàctic de Colau, ja que considera que el consistori “no confia prou en el talent de la casa” i que això porta a “situacions grotesques” com totes les intervencions fetes amb “l’excusa de la Covid-19”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa