Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Urbana es presenta a la seu dels comuns per les queixes d’un veí
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona es va presentar ahir a la nit a la seu dels comuns a carrer Marina després que un veí truqués per queixar-se del soroll, segons va avançar la SER i ha confirmat el TOT Barcelona de fonts policials i del partit. En Comú Podem havia organitzat el seu acte de seguiment de l’escrutini del 14F i, passades les 22.00, la Guàrdia Urbana “va rebre una trucada per molèsties de soroll”, han explicat a aquest diari fonts del cos.

El veí en qüestió denunciava que hi havia una festa, però tant la Urbana com el propi partit ho desmenteixen. De fet, fonts dels comuns han explicat que en el moment de l’arribada dels agents de la policia barcelonins a la seu hi havia “cinc periodistes i set persones de l’organització”, un nombre de persones permès per “l’activitat pròpia de la nit electoral”. Fonts policials confirmen que quan van arribar pràcticament “no hi havia ningú”.

Segons va informar la SER, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, seria una de les persones presents en el moment de la visita de la Urbana, però el partit no ha confirmat res més enllà que “no hi havia cap festa” i que la seu de la formació “va estar oberta fins que van marxar el últims periodistes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa