Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La segona tinenta d’alcaldia, Laia Ortiz, deixa la política
  • CA

La segona tinenta d’alcaldia, Laia Ortiz, ha anunciat que plega de la política. Ho ha publicat a Facebook i ha explicat que decideix seguir defensant els valors en què creu “però en un altra esfera”, fora de “la primera línia política”. Per tant, és la tercera baixa confirmada de l’equip d’Ada Colau per a les properes eleccions municipals, després de Gerardo Pisarello i Josep Maria Montaner.

La regidora de l’àrea de Drets Socials té la convicció “que és el moment de fer un canvi i explorar nous camins, tenim més temps per a la família i per poder respondre les preguntes cada vegada més complicades de l’Abril”, la seva filla. Explica que deixa els càrrecs polítics “feliç” i comenta que sempre ha pensat que a “la política hi estem de pas i ningú no és imprescindible”. 

En un text en què repassa la seva trajectòria, des de la incorporació a Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) amb 18 anys i l’estrena al Parlament fins a l’etapa al Congrés dels Diputats i el repte barceloní, valora el seu pas per Barcelona en Comú com “l’experiència més bonica” de la seva carrera política. Així, ser la responsable de defensar els drets socials de la ciutadania ha estat “una lliçó de vida, de responsabilitat i de respecte”, ha assegurat. 

Tanmateix, Ortiz confirma que els pròxims mesos encara estarà a disposició del seu partit i que ara li tocarà “repensar” la seva trajectòria professional. Assegura que seguirà “empenyent per la unitat i l’avenç de l’esquerra transformadora” i per la ciutat que s’estima des de fora de les institucions.

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Antoni Ferret a gener 27, 2019 | 21:12
    Antoni Ferret gener 27, 2019 | 21:12
    Molt bé, Laia. Endavant!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa