Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La regidora de Mobilitat, contra TV3 per una frase a la telesèrie de la tarda

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Rosa Alarcón, va descarregar dijous passat a les xarxes socials la indignació que li va provocar una frase de la sèrie Com si fos ahir de TV3 i va arribar a demanar-ne responsabilitats. Troba que es va llançar “un missatge denigrant” quan en una escena de la telesèrie catalana es veu una jove –la Mònica, a la ficció– parlant per telèfon i avisant que pretenia desplaçar-se per la ciutat de nit i el personatge diu: “Home, a mi em fa més por tornar en taxi que tornar caminant, sincerament. Ai, no sé”.

La presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) considera un “greu dany” el contingut de la ficció catalana i ha assegurat que des de l’Institut Metropolità del Taxi de l’AMB demanarà “que es retractin i compensin” els fets.

En aquest sentit, la regidora barcelonina Rosa Alarcón reivindica els taxistes com “un servei públic essencial” i afegeix que “el taxi és un servei segur que ha ajudat moltes dones de dia i de nit a evitar agressions masclistes”. I en la mateixa línia s’ha expressat el líder dels socialistes al consistori, Jaume Collboni, en una piulada, tot afegint: “Aquesta demonització és totalment injusta i gratuïta”.

De moment, ni TV3 ni els creadors de la sèrie no han respost a la denúncia dels regidors barcelonins. Ni públicament, ni per privat, confirmen fonts municipals a aquest diari. Tanmateix, des del govern municipal informen que se’ls ha enviat una carta oficial.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Nuria Aguilar Roman a setembre 27, 2020 | 00:55
  Nuria Aguilar Roman setembre 27, 2020 | 00:55
  M'agradaría saber si el senyor Jaume Collboni o la senyora Rosa Alarcón tenen una copia del guió de tota aquesta temporada. O si saben tot el que ha pasat a la serie i tot el que pasará, perque aixo pot ser es una pista per mes endavat per la serie, (que recordem es de ficció, com el maquinavaja o odisea 2001...)igual resulta que aquesta nena ja ha tingut el problema amb un taxista a la serie i encara no ho ha dit. El pare d¡algu es taxista, o igual es que ella volia dedicarse a ser taxista i com son cares les llicencies mai podrá perque no podem tenir UBER a Barcelona, i ella volia dedicarse a conduir un cotxe d'Uber. Es tan random que es pensin que va amb ells, que si alguna noia morena creua en vermell un semafor per la tele, hem forro! A partir d'ara hem dedicaré a veure els telenoticies y veure similituds de persones amb mi y denunciar canals de televisió. A vere si així com a mínim arrivo a finals de mes o a mileurista.
 2. Icona del comentari de: miquel a setembre 27, 2020 | 02:33
  miquel setembre 27, 2020 | 02:33
  la web es en català però el anuncis son en castellà
 3. Icona del comentari de: Carles Fillol a setembre 27, 2020 | 11:31
  Carles Fillol setembre 27, 2020 | 11:31
  Quan el riu sona...
 4. Icona del comentari de: David a setembre 27, 2020 | 22:30
  David setembre 27, 2020 | 22:30
  FICCIÓ.

Nou comentari

Comparteix