Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les sigles de ‘Cs’ desapareixen del comptador de TV3 a mig debat per deixar pas a la marca ‘Valls’
  • CA

Canvi sobtat del nom d’una de les candidatures en el comptador de temps del debat de TV3. El programa especial d’aquest dimarts a la nit ha començat un marcador on una de les sigles eren ‘Cs‘ –com es veu en la imatge superior– i abans que s’acabés la primera part, aquestes sigles han desaparegut per deixar pas al cognom del candidat: Valls, de Manuel Valls, com es veu en la imatge d’aquí sota.

Un moment del debat de TV3 quan ja s'havia canviat el marcador, de Cs a Valls

Un moment del debat de TV3 quan ja s’havia canviat el marcador, de Cs a Valls

Què ha passat entre l’abans i el després? Doncs un error i una queixa. 

Segons fonts de TV3 consultades per aquest diari, durant les reunions prèvies al debat l‘equip de campanya de Manuel Valls va demanar que la seva candidatura s’identifiqués amb el cognom del cap de llista, que és l’eix vertabrador de tota la campanya, començant pel lema “Ara convé Valls”. L’argument era que la canditura té el suport de Cs però no és és Cs, tot i que molts dels membres del partit, inclosos diputats, en formen part. De fet, el nom oficial de la llista és Barcelona Pel Canvi – Ciutadans, segons el Butlletí Oficial de la Província.

Sigui com sigui, els responsables de TV3 van acceptar la petició. Però aquesta nit, quan ha començat el debat al marcador hi apareixien les sigles Cs i no Valls. Ha sigut un simple error, segons TV3. Però això ha provocat la queixa de l’equip de Valls i ha calgut canviar sobtadament el nom de la candidatura en el marcador. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: C,s a tingut de tirar de deixalles franceses, per rentar-se una mica la cara.... a maig 22, 2019 | 09:47
    C,s a tingut de tirar de deixalles franceses, per rentar-se una mica la cara.... maig 22, 2019 | 09:47
    Quant et tens d'amagar de un nom, que et financia tot, per por a no vendre, malament rai, es un senyal potent, de que poden amagar moltes altres cosses, no juguen net, típic de C,s.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa