Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Junta Electoral obliga a anul·lar un acte del regidor de Gràcia
  • CA

La Junta Electoral de Barcelona ha obligat el regidor de Gràcia, Eloi Badia, a anul·lar un acte que havia convocat aquest matí per presentar a la premsa “les últimes millores a l’entorn del Park Güell”.

La candidatura de Junts per Catalunya per al 28-A va impugnar la convocatòria perquè va considerar que vulnerava la prohibició de fer inauguracions i presentacions d’obra de govern en període electoral –ara ja s’ha entrat en el període de precampanya de les eleccions al Congrés del 28 d’abril– i la Junta Electoral els ha donat la raó.

L’Ajuntament ha anul·lat l’acte sense donar cap explicació, però el TSJC ha difós la resolució de la junta. El text indica que la convocatòria es considera una vulneració de l’article 50.3 de la llei electoral, que prohibeix “qualsevol acte d’inauguració d’obres o serveis públics o projectes, amb qualsevol denominació utilitzada, sense perjudici que aquestes obres o serveis puguin entrar en funcionament en aquest període”.

I pel que fa al cas de Badia, la junta entén que “és una vulneració del 50.3 fer un acte en què s’expliquin ‘millores en l’entorn del parc’, segons es desprèn de la web municipal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa