Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La fiscalia insisteix contra Forn a l’Audiència
  • CA

La fiscalia ha recorregut a l’Audiència de Barcelona l’aplicació de l’article 100.2 a l’exconseller Joaquim Forn, en la línia del que està fent amb els altres presos independentistes. Després que el jutjat de vigilància penitenciària avalés que Forn pugui sortir a treballar malgrat l’oposició del fiscal, ara aquest ha elevat la qüestió a l’Audiència. En el seu escrit, constata que s’està aplicat el 100.2 com un grau intermig entre el segon i el tercer, i remarca que la llei preveu que sigui una mesura excepcional.

“Dels nou presos del procés a tots se’ls ha concedit, el que posa en evidència que l’excepcionalitat exigida per l’article 100.2 s’ha convertit en una generalitat“, indica.A més, subratlla que el contingut del règim del 100.2 que s’aplica a Forn, treballant a Mediapro, “no influirà de forma positiva en les carències de tractament de l’intern”, perquè l’exconseller no necessita reinserir-se laboral o socialment.

La fiscalia destaca que no existeix relació entre el delicte comès per Forn, en matèria d’ordre públic, i la realització de l’activitat laboral. També critica que a la presó no s’hagi sotmès a cap programa relacionat amb els fets pels quals va ser condemnat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa