La federació de Barcelona del PSC aprova el pacte amb Colau per unanimitat i amb eufòria

Els membres de la federació de Barcelona reben Collboni amb un aplaudiment de dos minuts i crits de "bravo"

Com si fos una estrena de teatre, amb un aplaudiment entusiasta de dos minuts i “bravos”. Així ha sigut rebut aquest dilluns al vespre Jaume Collboni en un consell extraordinari de la federació de Barcelona del PSC, convocat per votar el pacte amb els comuns que demà es farà oficial al ple del cartipàs.

Després d’un discurs en què el president del grup municipal del PSC, i a partir de demà primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, ha celebrat el “retorn” a l’Ajuntament, s’ha sotmès el pacte a votació.

A diferència del que ha passat a Barcelona en Comú, on un 16,5% dels inscrits que han votat durant 48 hores per via electrònica ho han fet amb un ‘no’, al PSC la votació ha sigut a mà alçada i per unanimitat dels 173 consellers de la federació que hi han participat.

[r:1]

“Entenc que aquests aplaudiments són per celebrar que tornem a l’Ajuntament, i són per a tots vosaltres”, els ha dit Collboni quan ha aconseguit parlar després de l’ovació que ha rebut.

Segons el líder dels socialistes barcelonins, “aquest govern municipal demostrarà que a Catalunya es possible governar diferent, pensant en la gent, que hi ha una altra manera de fer ciutat i per tant de fer país, que governar és resoldre problemes, no crear-ne”. Com ha fet durant tota la campanya, ha insistit que “no serà un govern subordinat al Procés”, sinó només “per als barcelonins”. 

També ha recalcat que “s’inicia una nova etapa a l’Ajuntament” per afrontar “els molts problemes que té la ciutat”. Una etapa en què Collboni vol governar amb “la mà estesa”, entre d’altres, a l’oposició. I, amb l’entusiasme, ha anat més enllà i, a més de prometre que treballaran “amb lleialtat” amb el govern de l’Estat i la Generalitat perquè compleixin els seus compromisos amb la ciutat, ha dit que “les enquestes indiquen que el PSC pot ser en el pròxim govern de la Generalitat”. 

Més informació

Comentaris

    Laie 16/07/2019 12:44 am
    Ya pueden estar eufóricos, ya. Con las áreas que tiene el PSC, el verdadero alcalde es Collboni.
    Molt propi 16/07/2019 1:59 am
    Les "esquerres" estatals agafant posicions franquistes.

Nou comentari