Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La CUP anul·la un acte a la caserna del Bruc perquè s’hi estan manifestant defensors de l’Exèrcit
  • CA

Estava previst que dues mobilitzacions d’ideologies totalment oposades es trobessinn aquest migdia al voltant de la Caserna del Bruc, a Pedralbes. En principi, havia estat la CUP que havia avisat els mitjans que preparava una caminada des de Les Corts fins al quarter de la Quarta Regió Militar de l’Exèrcit de Terra espanyol per demanar que se’l faci fora i dedicar “més espai públic al barri”. Però el que semblava una jornada tranquil·la, finalment ha quedat alterat per una altra trobada al mateix lloc, aquesta en suport dels cossos de seguretat de l’Estat. Això ha fet que el grup anticapitalista, que planejava una caminada veïnal, hagi desestimat finalment acabar l’acte on estava planejat. En canvi, ho han substituït per Palau Reial, han explicat fonts de la formació a aquest diari.

Mentrestant, l’altra mobilització, de caire espanyolista i amb un centenar d’assistents, feia costat a l’Exèrcit a la caserna del Bruc. Així s’ha pogut veure a la pàgina de Facebook anomenada No todos los catalanes somos independentistas. En aquesta manifestació hi abunden les banderes d’Espanya, les missatges de suport a a la Guàrdia Civil i, fins i tot, s’hi ha pogut trobar alguna disfressa d’El Zorro

La concentració a favor del significat de l’edifici militar s’ha promocionat a través d’una retransmissió en directe a Facebook.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa