Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’últim punyal de Puigcorbé a ERC: no va governar amb Colau per “estúpids interessos partidistes”

El regidor no adscrit Juanjo Puigcorbé s’ha acomiadat del ple barceloní amb l’espasa en alt i deixant clar que la seva ruptura amb ERC, el partit amb qui va arribar al consistori, ha estat agra i ha deixat cicatrius. Ha estat el primer en parlar a la sessió plenària en què 30 dels 41 regidors s’han acomiadat dels companys i equips tècnics perquè no repetiran el mandat vinent. I Puigcorbé ha aprofitat l’avinentesa per llançar el seu últim punyal als republicans mentre agraïa als comuns el tracte rebut.

“Hem estat molt a prop, fins i tot alguns desitjàvem haver entrat a govern”, ha dit als regidors d’Ada Colau. “Això que ara es presenta com la gran panacea va ser rebutjada per estúpids interessos partidistes però perdurarà en el record com el gran error històric”, ha asseverat, en referència als intents aparentment poc fructífers d’Ernest Maragall d’aconseguir un pacte de govern bipartit amb Bcomú.

Ha donat les gràcies a tots els grups els moments viscuts, referint-s’hi pel nom del pila dels regidors i també la sigla política. Dels republicans només ha esmentat els noms, en un gest de mínims que mostra la distenció amb els regidors després de la sortida d’Alfred Bosch del consistori el novembre. A la CUP els ha dedicat una menció especial i ha assegurat que s’hi ha sentit amb més “sintonia”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cadascú que faci el que sap fer. a juny 12, 2019 | 17:24
    Cadascú que faci el que sap fer. juny 12, 2019 | 17:24
    Els actors han de fer d'actors. Quan es dediquen a la ,política el desastre és ben assegurat. Hi ha exemples de totes les ideologies. A C's en tenen un que és la incompetència personificada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa