Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat vol que la caserna del Bruc es converteixi en pisos per a universitaris
  • CA

JxCat presentarà una proposició al consell de districte de Les Corts per instar l’Ajuntament a reclamar la cessió de la caserna del Bruc al ministeri de Defensa. Mitjançant Ivan Condés i Èric Manzano, consellers de districte, el partit portarà al ple de les Corts una proposta perquè avaluï “les possibles alternatives per dur a terme un trasllat de les unitats ubicades en la caserna i el seu traspàs” a l’Ajuntament. 

Afegeixen que la cessió tindria l’objectiu de dedicar l’espai a “habitatges per a joves universitaris i investigadors”, així com  biblioteques o laboratoris i altres equipaments per al barri de Pedralbes. 

L’argument de JxCat per aquesta reclamació es basa en la pèrdua d’utilitat de les casernes, ja que la majoria de missions dels exèrcits són de caràcter humanitari a l’exterior. Així doncs, no han d’estar ubicats a cap edifici del país. A més, la proposta de JxCat recorda que en altres ocasions el ministeri de Defensa ha cedit espais. Esmenta el cas de les casernes de Sant Andreu, que l’Estat va vendre per 83 milions d’euros l’espai al consorci de la Zona Franca. 

La proposició es debatrà i votar al ple del consell de districte del 10 d’octubre. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa