Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat reclama a Colau un pla de casals d’estiu i reforç econòmic a entitats del món del lleure
  • CA

El grup de Junts per Catalunya de Barcelona reclamarà al govern municipal d’Ada Colau el disseny d’un pla d’oci i temps de lleure per a l’estiu per donar resposta a les necessitats dels nens i adolescents quan comenci el desconfinamiento pel coronavirus. La regidora Neus Munté ha explicat en una nota de premsa aquest dissabte que la proposta hauria d’estar enllestida al maig, i que ha d’incloure l’organització de casals d’estiu al juliol, agost i setembre, així com un sistema de bonificacions per a les famílies i beques.

Munté ho defensarà mitjançant un prec en la Comissió conjunta que se celebrarà de forma telemàtica el dimarts, i també demanarà que es contempli un reforç econòmic per a les entitats socials que organitzen activitats durant les vacances escolars.

Conciliació

JxCat creu que els petits han de gaudir aquest estiu “més que mai” amb activitats, així com s’ha de facilitar la conciliació dels pares, ja que alguns tindran menys vacances perquè hauran de retornar el permís retribuït recuperable que el Govern central va decretar del 30 de març al 13 d’abril.

Així, Munté reclama aprofitar les sinergies dels equipaments culturals i esportius municipals, així com el teixit d’entitats i organitzacions per dissenyar “una oferta global que doni resposta a les necessitats del temps lliure i gaudi dels nens i adolescents”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa