JxCat rebutja participar en un acte sobre la Constitució: “És una eina per reprimir els catalans”

Elsa Artadi envia una carta a Teresa Cunillera per demanar-li que insti el govern espanyol a obrir un "marc de negociació real"

La portaveu del grup de JxCat a Barcelona, Elsa Artadi, ha enviat una carta a la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, rebutjant la invitació per participar en un acte de commemoració de la Constitució que té lloc aquest dimecres a la seu del Banc d’Espanya. Artadi argumenta que la Constitució s’ha convertit en “una eina per reprimir la voluntat legítima, democràtica i pacífica dels catalans”.

“El cas més clar és la recent sentència del Suprem”, apunta la regidora, que afegeix que la resolució és “injusta” i ha estat “denunciada per entitats i organismes internacionals”. També recorda que un dels condemnats és l’expresident del seu grup Joaquim Forn. Artadi demana a Cunillera que insti el govern espanyol a obrir un “marc de negociació real i amb garanties” pe resoldre “política i democràticament” el conflicte català.

Comentaris

    Observador 05/12/2019 9:08 am
    Una eina que gairebé el 88% dels catalans van aprovar el 1978. Ara paguem aquell monumental error. (Jo hi vaig votar en contra, quedi clar)

Nou comentari