Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat demana si “la deixadesa” i “falta de neteja” en els espais verds serà la nova normalitat

El grup de Junsts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona ha registrat una pregunta al govern municipal per a saber si “el mal manteniment, la deixadesa i la falta de neteja en els espais verds de la ciutat respon a nous criteris de gestió”, o si és el resultat del confinament pel coronavirus i la reducció de serveis.

Una altra de les zones afectades per la manca de manteniment / JxCat

“Si els escocells bruts, els parterres amb males herbes, les vores i acostes aixecades pels brots descontrolats ja formen part d’una nova manera i permanent de gestionar el verd a la ciutat, llavors no estem d’acord”, ha assegurat la regidora de JxCat Francina Vila en un comunicat del partit. Vila aposta per “altres maneres” de naturalitzar la ciutat, amb una tradició històrica d’arquitectes i paisatgistes, i ha demanat al govern municipal replantejar-se la seva gestió en aquest àmbit.

Per defensar-ho, la regidora de Junts per Catalunya ha apuntat que a Barcelona hi ha “una tradició històrica d’arquitectes i paisatgistes reconeguda internacionalment” i que sempre s’hi ha treballat amb el costum de “mantenir unes zones enjardinades de la ciutat molt acurades i de qualitat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Xavi a juny 07, 2020 | 22:00
    Xavi juny 07, 2020 | 22:00
    Aqui el que és prioritari és premiar als ciclistes incívics amb més carrils bici i criminalitzar el cotxe. Els carrers foten fástic amb pixades i cagades de gos i bruticia per tot arreu. I del tema jardins és d’una deixadesa i desidia total aviat Barcelona és convertirá en una selva on els porcs senglars ja s’els ha vist per l’eixample. Fora ja!!! Aquesta alcaldessa i la seva llopada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa