Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat ataca Janet Sanz per haver dit que cal “evitar” que es reactivi la indústria de l’automòbil
  • CA

El grup municipal de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona ha demanat una “rectificació immediata” a la tinent d’alcaldia Janet Sanz després que en un seminari digués que calia aprofitar la crisi del coronavirus per “evitar” que “es torni a reactivar” la indústria de l’automòbil un cop se superi la situació i donar a la gent que hi treball sortides per exemple cap a la “mobilitat sostenible”. La formació ha titllat el comentari d’“irresponsabilitat” i “d’atac extemporani” i ha apuntat que “trenca” el consens al consistori. Així, JxCat ha expressat “ple suport” al sector de l’automoció i a les entitats empresarials que han formalitzat rebuig a les “paraules i intencions” de Sanz.

JxCat ha demanat la rectificació de la tinent d’alcaldia perquè trenca “un consens unànime que existeix al consistori en defensa de preservar a la ciutat el sector industrial”. El regidor de JxCat Jordi Martí ha recordat que el ple del Consell Municipal de Barcelona del passat 28 de febrer va aprovar una Declaració Institucional, amb la signatura dels set grup municipals, per expressar el suport de l’Ajuntament de Barcelona als treballadors i treballadores de Nissan.

“Dos mesos després de la fotografia d’Ada Colau amb els treballadors de Nissan, ara Janet Sanz llença un míssil a la línia de flotació d’un sector fonamental pel teixit productiu del país, que dóna molta feina, i també són unes paraules que donen munició als interessos que treballen perquè es tanquin fàbriques i línies de producció aquí i traslladar-los a d’altres països”, ha manifestat Martí.

El sector de l’automòbil ha demanat la dimissió ​de la tinenta d’alcaldia si no rectifica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa