Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Junts per Barcelona aposta per seguir al Govern de Pere Aragonès
  • CA

Junts per Barcelona aposta per seguir dins del Govern de la Generalitat. Ho ha deixat clar l’actual numero u del partit a la ciutat, Neus Munté, amb un comunicat a les portes de la consulta que el partit farà a la seva militància. La líder de Junts al consistori assegura que el “el govern és molt millor amb Junts que sense Junts” i considera que mantenir-s’hi és clau “per encarar les municipals i guanyar Barcelona”.

La portaveu del partit a Barcelona ha acompanyat el seu posicionament d’un comunicat firmat per tots els regidors de Junts a l’Ajuntament. El text deixa clar que el vicepresident i tots els consellers de Junts per Catalunya estan governant amb “solvència i sensibilitat municipal”. Així, feliciten els seus companys per fer una “tasca intel·ligent en tots els àmbits” i per sumar en positiu a la “feina feta pel món municipal”.

Pensant en les eleccions

El comunicat manifesta obertament i sense cap marge pel dubte el seu posicionament pel ‘sí’ a la continuïtat de l’actual govern. Ho fa amb moltes preguntes que conviden a al reflexió dels seus militants. Els regidors es qüestionen, per exemple, “què guanya Junts com a partit si surt del Govern”. L’equip de Neus Munté també afeeix que “els partits polítics seriosos i amb voluntat majoritària es presenten a les eleccions per aplicar el seu projecte i, per tant, governar”.

Tot plegat, a les portes d’unes eleccions clau pel partit dins i fora de Barcelona. L’única petició del seu principal candidat, Xavier Trias, per presentar-se a la capital és que les coses estiguin tranquil·les, dins i fora del partit. I, evidentment, les disputes del Govern no ajuden. De fet, Trias va mostrar-se “estupefacte” fa uns dies en una entrevista a Catalunya Ràdio. Des del partit, però, segueixen sent optimistes amb la candidatura.

Turull no es mulla

Per la seva banda, el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha anunciat que no és mullarà, tot i que va dir que explicaria el seu vot a la militància. “Volia esperar la meva posició definitiva, però atesa l’apel·lació de la Sindicatura Electoral, com a Secretari General, no ho faré”, ha dit Turull aquest dimecres al seu compte de Twitter.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa