Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Josep Bou diu que investiria Colau per evitar una alcaldia republicana
  • CA

A un any just per a les eleccions municipals, els partits a Barcelona escalfen motors. Mentre ERC és l’únic partit que ha deixat clar qui serà el seu candidat, Ernest Maragall, a la resta de formacions encara hi ha moltes incògnites. A Junts per Catalunya, la marxa d’Elsa Artadi obre molts interrogants sobre qui serà la cara més visible del partit el 2023, tenint en compte que a les primàries Artadi, com va passar amb Maragall, no va tenir rivals. Perl que fa als Comuns, les bases han demanat a Ada Colau que es presenti un tercer mandat, si bé els estatuts del partit només contemplen dos mandats.

A les files unionistes tampoc no hi ha res decidit, però al PP, Josep Bou vol presentar-se novament com a candidat. Ara bé, reconeix que al partit té poc suport. En una entrevista al Cafè d’Idees, el regidor popular ha admès que li agradaria “sentir-se més “recolzat” pel partit. Ara bé, Bou ha deixat clar que “no anirà a picar cap porta per demanar ser el candidat”. De fet, Bou va encapçalar la llista del PPC per Barcelona a les últimes eleccions municipals com a independent. I en aquest sentit, Bou ha llançat un missatge al seu partit: que “no perdi el temps” en prendre una decisió perquè “s’ha d’anar preparat” a les eleccions. I si si el partit no compta amb ell, marxarà i es dedicarà a la seva empresa.

Colau per evitar Maragall

Sobre pactes post-electorals, ha dit que donaria suport a Ada Colau per evitar que Ernest Maragall fos alcalde i “entrés el procés a la ciutat”,si bé ha reconegut que en diferents aspectes, Maragall seria millor alcalde que Colau. A més, ha assegurat que la tarda abans de la investidura de Colau, “Valls ja sabia que l’alcaldessa acceptaria els vots. Va quedar tot pactat”. Justament, els vots de Valls van servir perquè Colau fos alcaldessa amb el suport del PSC, tot i que ERC havia guanyat les eleccions.

Després de quatre anys com a regidor a l’Ajuntament de Barcelona, Bou ha explicat que ha tingut una decepció de la política perquè, segons ha dit, “per sobre de tot hi ha els interessos personals”. Finalment, també s’ha referit al cas del seu cotxe cremat, i ha afirmat que encara no té l’informe policial i ha demanat que es tingui paciència per veure quina és la conclusió sobre els fets. Això sí, manté els seus “dubtes” perquè just el dia abans de l’incendi va ser “amenaçat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a maig 17, 2022 | 10:26
    Ricard maig 17, 2022 | 10:26
    Racistes amb racistes. Quadra.
  2. Icona del comentari de: ( · ) a maig 17, 2022 | 12:24
    ( · ) maig 17, 2022 | 12:24
    S'ha d'estar molt malament per votar aquest individu.
  3. Icona del comentari de: borinot a maig 18, 2022 | 09:07
    borinot maig 18, 2022 | 09:07
    deu haver pres cafè amb gel, per no cremar-se

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa