Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Josep Bou: “Puigdemont ha condemnat Junqueras a presó”
  • CA

El candidat independent del PP, Josep Bou, ha considerat en una entrevista al programa Aquí, Cuní de la Cadena SER que el “responsable últim” que Oriol Junqueras estigui a presó és Carles Puigdemont. Ho ha justificat perquè la decisió “covard” del president a l’exili de marxar ha provocat que els jutges vegin risc de fuga en els altres presos polítics i els mantinguin en presó preventiva. Bou s’ha sumat així a la polèmica oberta ahir entre Junqueras i Puigdemont després d’unes declaracions del líder d’ERC a Le Figaro

De Junqueras el candidat popular ha dit que li sembla una persona honesta i “d’una peça”. A Puigdemont, en canvi, l’ha qualificat que és un “covard” per haver marxat a l’exili. Sobre la situació dels líders independentistes en presó preventiva, ha reconegut que li sap “molt de greu”, però ha matisat que “ells sabien on es ficaven”. 

Bou ha insistit que s’ha reunit amb taxistes i conductors de VTC i que caldria seure “hores i hores” per arribar a un acord que satisfés a tots dos sectors. A més, ha emplaçat els taxistes perquè es modernitzin i que s’acostumin a la competència. Tot i així, els ha recolzat: “Hem de fer entendre als taxistes que són nostres i que no desapareixeran”. 

Quant als pactes postelectorals, ha reiterat que pactarà amb forces constitucionalistes, “inclosa Vox”. Sobre l’expectativa pel PP que reflecteixen les enquestes, que auguren que no estarà a l’Ajuntament, ha assegurat que es veu capaç de revertir les males expectatives. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa