Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Jordi Martí repetirà com a regidor en substitució d’Albert Civit
  • CA

El regidor Jordi Martí repetirà al consistori, en substitució de l’actual director de l’Incasòl i número 5 de la llista de Junts per Catalunya, Albert Civit, que seguirà a la Generalitat. Martí (Barcelona, 1961) és advocat de formació però té una llarga trajectòria política al partit i a diverses institucions. Va ser cap de gabinet de Xavier Trias als anys 90, quan l’exalcalde era conseller –primer de de Sanitat i després de Presidència–. Ha estat també electe al Congrés dels Diputats (2000-2004) i durant l’alcaldia de Trias (2011-2015) va ser regidor de Presidència i de Sants-Monjuïc, càrrec des del que va haver de gestionar el desallotjament i disturbis de Can Vies.

Així, en el ple d’investidura de dissabte prendran possessió del càrrec de regidors Joaquim Forn, Elsa Artadi, Neus Munté, Ferran Mascarell i Jordi Martí com a integrants del nou grup municipal de JxCat. El cap de llista, Forn, encapçalarà el grup a l’arrencada del mandat. Ha passat la nit a la presó de Brians2 per poder participar dissabte en la sessió constitutiva del nou Ajuntament i acudeix aquest divendres sota custòdia policial a la seu consistorial per complimentar els tràmits administratius previs. Així, a les dependències de Secretaria General lliura la documentació relativa a la declaració de béns i activitats i en acabar torna al centre penitenciari de Sant Esteve Sesrovires. 

Si finalment el Tribunal Suprem el suspèn, seria Artadi qui presidiria el grup i entraria com a regidora la número 6 de la llista, l’actual regidora sortint Francina Vila.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa