Jordi Martí repetirà com a regidor en substitució d’Albert Civit

Joaquim Forn encapçala el nou grup municipal de Junts per Catalunya en l'arrencada de mandat

El regidor Jordi Martí repetirà al consistori, en substitució de l’actual director de l’Incasòl i número 5 de la llista de Junts per Catalunya, Albert Civit, que seguirà a la Generalitat. Martí (Barcelona, 1961) és advocat de formació però té una llarga trajectòria política al partit i a diverses institucions. Va ser cap de gabinet de Xavier Trias als anys 90, quan l’exalcalde era conseller –primer de de Sanitat i després de Presidència–. Ha estat també electe al Congrés dels Diputats (2000-2004) i durant l’alcaldia de Trias (2011-2015) va ser regidor de Presidència i de Sants-Monjuïc, càrrec des del que va haver de gestionar el desallotjament i disturbis de Can Vies.

Així, en el ple d’investidura de dissabte prendran possessió del càrrec de regidors Joaquim Forn, Elsa Artadi, Neus Munté, Ferran Mascarell i Jordi Martí com a integrants del nou grup municipal de JxCat. El cap de llista, Forn, encapçalarà el grup a l’arrencada del mandat. Ha passat la nit a la presó de Brians2 per poder participar dissabte en la sessió constitutiva del nou Ajuntament i acudeix aquest divendres sota custòdia policial a la seu consistorial per complimentar els tràmits administratius previs. Així, a les dependències de Secretaria General lliura la documentació relativa a la declaració de béns i activitats i en acabar torna al centre penitenciari de Sant Esteve Sesrovires. 

Si finalment el Tribunal Suprem el suspèn, seria Artadi qui presidiria el grup i entraria com a regidora la número 6 de la llista, l’actual regidora sortint Francina Vila.

Nou comentari