Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Jaume Collboni acusa ERC de ser “una franquícia”
  • CA

Dia de comunió pel socialisme català, que s’ha reunit en el Consell Nacional extraordinari del PSC per ratificar els 137 alcaldables a les municipals de l’any vinent. El líder del partit, Salvador Illa, ha beneït el cap de files socialista a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, que ha despatxat contra Esquerra Republicana (ERC) en la seva intervenció. “ERC ha de deixar de ser una franquícia”, ha dit Collboni quan defensava els pressupostos de Barcelona.

Abans, Salvador Illa ha elogiat la seva figura: “No només és el millor candidat per Barcelona, sinó que serà el millor alcalde”. Collboni ha recollit el guant i ha expressat “la responsabilitat, l’orgull i la il·lusió” que suposa ser un dels alcaldables socialistes. I fins aquí les bones paraules. La resta, dards contra l’oposició municipal.

Pressió al grup municipal d’ERC per aprovar els pressupostos de Barcelona

“La ciutadania demana obrir una nova etapa i en Jaume Collboni està cridat a liderar-la en nom dels socialistes, amb generositat perquè una Barcelona ben governada fa forta Catalunya”, ha dit Illa davant l’atenta mirada del seu company de partit. Collboni, per la seva banda, ha dit que són “un partit centrat en les persones i un partit central a Catalunya” i ha tornat a reclamar responsabilitat a ERC recordant el que va passar fa un any: “No hauríem d’entrar en un nou intercanvi de cromos i en tuteles que ningú entén”.

Els ministres, presents a la feta

Com a bona festa socialista, no han pogut faltar els ministres del govern espanyol. Miquel Iceta i Raquel Sánchez han estat presents a la ratificació dels líders municipals. A banda de Jaume Collboni, també han estat Rubén Guijarro, actual alcalde de Badalona, així com altres pesos pesants com Sandra Guaita, de Reus, Pere Soler, de Sant Cugat del Vallès o Gemma Badia, de Gavà.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a novembre 19, 2022 | 19:41
    fat boy novembre 19, 2022 | 19:41
    Si, una franquicia de la franquicia del psoe.
  2. Icona del comentari de: Mala peça a novembre 19, 2022 | 20:03
    Mala peça novembre 19, 2022 | 20:03
    el millor exemple de franquícia política, és la delegación del psoe a Catalunya, que al llarg de la seva història, han demostrat que, obeixen ordres de ferraz, s'agenollen a les ordres de madrit. Així que culboni, calla una mica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa