Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Janet Sanz: “El Govern compra un projecte del segle XX: sí a l’ampliació i la resta ja ho veurem”
  • CA

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, ha acusat el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, de “comprar” la proposta d’Aena sobre l’aeroport del Prat. En declaracions a Catalunya Ràdio, ha lamentat que no s’ha tingut en compte el treball de la taula catalana i que s’ha fet “sense respectar” el món local. “El que fa el Govern és acabar comprant un projecte del segle XX: sí a l’ampliació i tota la resta ja ho veurem“, ha lamentat. Sanz ha assegurat que li costa d’entendre que Puigneró “passi per davant” del que fins ara havia dit el president del Govern, Pere Aragonès, sobre la perspectiva climàtica, així com que ERC “acati” el “xec en blanc” acceptat pel vicepresident.

Sanz ha explicat que està pendent una trobada al setembre entre l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, i la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, i ha valorat que aquestes altres veus encara “no s’han escoltat”. En aquest sentit, ha afirmat que continuaran treballant i “exigint” abordar les qüestions ambientals, que ha reivindicat que són les més importants.

A més, ha afirmat que no encaixa dins la lògica sobirana perquè si reivindiques que Catalunya pugui decidir i crea una taula de treball pròpia, “no s’entén” que el Govern accepti la proposta d’Aena. La tinenta d’alcaldia ha apuntat també que no es coneix res de l’acord i ha insistit en el fet que s’ha anunciat en ple agost, quan encara hi havia “treball a fer”.

Per últim, ha esperat que el Govern torni a convocar la taula de treball catalana al setembre. Ha afegit que serà junt amb la societat civil que decidiran les passes a seguir.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: amb comu no podem a agost 03, 2021 | 11:25
    amb comu no podem agost 03, 2021 | 11:25
    janet sanz, el projecte que tu dius, és un projecte del gobierno depaña, del qual els comuns hi formeu part, o no és així? au va criatura, toca de peus a terra, i no parles gratuïtament, pensa, si és que saps pensar
  2. Icona del comentari de: Barceloní emigrat a agost 03, 2021 | 13:18
    Barceloní emigrat agost 03, 2021 | 13:18
    Un projecte del segle XX ? Potser tens raó, perquè ja a aquell segle calia l'aeroport ampliat (també respectant els ànecs i la Ricarda tota). Parlant de projectes, els que si que són prehistòria, edad de pedra i cavernaris, són els vostres que desfan Barcelona, més bruta i desordenada que mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa