Interior defensa que els talls a la Meridiana tenen “tots els requisits legals”

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha defensat que els talls a la Meridiana contra els polítics presos tenen “tots els requisits legals”. Així ho ha dit al ple del Parlament en el marc d’una pregunta de la diputada del PPC Eva Parera. Segons Elena, no pot ser que hi hagi dos tipus de manifestacions: les que agraden i les il·legals. I ha promès diàleg i no mà dura quan les manifestacions afectin terceres persones. En aquest sentit, ha defensat que els governants tenen l’obligació de garantir els drets fonamentals.

“Manifestacions independentistes, antiindependentistes, contra els indults, de taxistes, siguin les que siguin”, ha conclòs. La diputada del PPC ha qualificat de “vergonya” els talls a la Meridiana des de fa anys i ha demanat al Govern que actuï en defensa dels ciutadans que estan “greument perjudicats”, ha dit. “Se’ls demana que ho facin en un altre lloc i li demanem que actuï amb mà ferma”, ha dit. I és que, segons la diputada, el dret a manifestar-se no és un dret il·limitat i s’està abusant d’aquest dret.

Comentaris

  Roger Juny 16, 2021 | 11:06
  Que comencin ja llavors, per que tots els usuaris de Sagales som terceres persones afectades per aquestes "manifestacions"
  per mi cap molestia, tot el contrari, admiro els que van cada dia al tall. Juny 16, 2021 | 12:21
  Us molesta un tall de 2 hores?, dons ara us poseu e la pell dels presos, exiliats i represeliats, i amb dieu a veure que preferiu,
  25
  18
  Respon
   Doctor Strangelove Juny 16, 2021 | 13:59
   Tu ets un pobre desgraciat. Segur que no guanyes ni mil euros al mes! Quin andromio! Doc
   JordiT Juny 16, 2021 | 17:37
   I per que no t'apuntes al tall tu tambe! Tribunero!
  Roger Juny 16, 2021 | 13:14
  Que no tinc res en contre de que la gent es manifesti, pero podrieu deixar pasar el transport public, o manifestarvos a un parc. Si els unics que us segueix soc gent com jo, que necesita el transport public per sobreviure. La gent amb pasta te cotxe i ells ni saben que existiu.
  ¡Y a quien no le guste que le den por el culo! Juny 16, 2021 | 21:49
  ¡Te enteras LGV!

Nou comentari