Guilarte (Cs) acusa Barceló de “trànsfuga” i li reclama l’acta de regidora

Li recorda que tots els electes del partit taronja van signar un "compromís ètic"

La presidenta del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha acusat aquest dilluns de “trànsfuga” la fins ara membre de l’equip Marilen Barceló, que avui ha anunciat que abandona els taronges i s’adscriu al grup de Manuel Valls, Barcelona pel Canvi. En una entrevista a betevé, Guilarte, que afirma que ha sabut la decisió a través de la premsa, ha subratllat que Cs és “abanderat” en la lluita contra el transfuguisme, i en aquest sentit ha recordat que tots els regidors del consistori barceloní, Barceló inclosa, van signar a principi de legislatura un “compromís ètic” en contra d’aquesta pràctica.

És per això que, al seu parer, Barceló hauria de “tornar l’acta a qui n’és propietari, que és Cs”. Guilarte també ha lamentat que Barceló hagi adduït que la renúncia al partit es deu a discrepàncies amb la direcció del grup, és a dir, amb ella. “Les discrepàncies que hi pugui haver, per gestionar-les primer les haig de conèixer, i no les coneixia”, ha assegurat. “Quan prens una decisió així has de ser valent i explicar les causes reals”, ha afegit.

Finalment, la cap municipal de Ciutadans ha recordat que quan hi va haver el trencament de la coalició amb Barcelona pel Canvi “per la deslleialtat de Valls” –en referència a permetre que amb els seus vots Ada Colau repetís alcaldia–, es va donar als regidors l’oportunitat d’adscriure’s voluntàriament al grup que volguessin, i Barceló va triar Ciutadans. “Ara canvia d’opinió, ella sabrà els motius”, ha dit.

Comentaris

  Una colla d'arreplegats 31/05/2021 10:46 pm
  C's és una casa de barrets sense amo. Aquests unionistes són una colla que es venen sense cap vergonya.
  Ricard 31/05/2021 11:12 pm
  Xarnegos a l'atur
  666 01/06/2021 3:12 am
  Aquesta banda de vividors feixistes saben el que és l'ètica ?
  Barceloní. 01/06/2021 8:06 am
  Es limita a fugir del vaixell que s'enfonsa; res d'extraordinari.
  mala peça 01/06/2021 11:03 am
  guiliarte que els fasc'stas de ciudadanos, us esteu quedant sense luz. Guiliarte ja podeu pagar les factures. Tan debò us enfonseu en la misèria

Nou comentari