Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un grup de ‘meridians’ avança el tall el dia de la polèmica Ajuntament-JxCat

El pols en què s’ha convertit el tall de la Meridiana, iniciat el 14 d’octubre per protestar contra la sentència del Procés ha tingut avui un dels seus dies àlgids des del matí, en què el tinent d’alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha començat amb unes dures declaracions en una entrevista a TV3 contra el conseller d’Interior, Miquel Buch, perquè no el prohibeix. 

L’estira-i-arronsa ha continuat després amb la resposta de Junts per Catalunya des del Parlament i amb el mateix Batlle, posant encara més llenya al foc, en la comissió municipal de Seguretat, on ha dit que hi havia “episodis de violència” en la concentració diària. El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni –del PSC i a la llista del qual anava Batlle– també s’ha posicionat en contra d’aquesta protesta que ja dura 130 dies.

La Guàrdia Urbana, desviant el trànsit a la Meridiana entre els carrers Escòcia, Dublín i Concepción Arenal, per la protesta de Meridiana Resisteix / S.B.

Guàrdia Urbana, desviant el trànsit a la Meridiana entre els carrers Escòcia, Dublín i Concepción Arenal, per la protesta de Meridiana Resisteix / S.B.

Però la reacció dels meridians no ha estat precisament la que hauria volgut Batlle, sinó que han avançat el tall: si normalment el comencen a les 20 hores, avui un petit grup hi ha anat a les 19.30 hores i s’ha posat al mig de la calçada, amb la qual cosa la Guàrdia Urbana ha hagut de començar de seguida els desviaments de trànsit, que es fan a l’altura dels carrers Escòcia i Dublín a la sortida de Barcelona i a Rio de Janeiro a l’entrada.

 

Nou comentari

Comparteix