Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un grup d’encaputxats despengen el llaç groc de l’Ajuntament

Un grup d’encaputxats han despenjat el llaç groc de l’Ajuntament de Barcelona aquesta nit. Ha estat sobre les 1:30 hores de la matinada i l’acció l’ha difós el compte de Twitter Los de Artós. La Guàrdia Urbana ha intervingut quan han tret el llaç groc i han aconseguit recuperar la pancarta. Després de l’acció, agents de la policia local i dels Mossos d’Esquadra han identificat cinc persones com a responsables de l’acció. Els encaputxats també van intentar sense èxit retirar el llaç groc del Palau de la Generalitat.

Els responsables al·legaven que el llaç no podia estar allà perquè “ho ha ordenat un jutge”, en referència a l’ordre de la Junta Electoral. Els agents de la Guàrdia Urbana contestaven que el llaç és propietat del consistori i que no se’l podien emportar. “No defensem res, no podeu emportar-vos això”, deia un policia local. “Això és desobediència a un jutge”, insisteixen els autors del vídeo, segons informa l’ACN.

L’Ajuntament torna a penjar el llaç

El consistori ha informat que han tornat a penjar el llaç groc i recorda que no ha rebut cap notificació de la Junta Electoral perquè el retiri.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa