Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Graupera replica a Mascarell: “Ja li vaig dir que les Primàries no s’havien posat a subhasta”
  • CA

L’alcaldable de Barcelona És Capital, Jordi Graupera, ha respost a les declaracions sobre ell que ha fet Ferran Mascarell en una entrevista al TOT Barcelona. En la conversa amb aquest diari, l’exconseller i número 4 de la llista de Junts per Catalunya encapçalada per Joaquim Forn qualificava Graupera i Ernest Maragall de “paladins de la unitat que no concreten”. Segons Graupera, “la unitat per ella mateixa, sense que hi intervinguin els votants, és la submissió al poder dels despatxos“.

També assegurava que havia ofert a Graupera incorporar-se a la candidatura de JxCat durant un debat a Sarrià i que el cap de llista de Barcelona És Capital no li havia respost. “L’hi vaig respondre allà mateix. Li vaig dir que les Primàries no s’havien posat a subhasta“, ha afirmat Graupera en declaracions al TOT Barcelona.  

Respecte a les crítiques al procés de Primàries Barcelona, que Graupera va impulsar amb l’ANC i en el qual no van voler participar ni Mascarell, ni Junts per Catalunya, ni ERC ni a CUP, el candidat ha respost en un tuit amb un fragment d’un discurs gravat en vídeo que va difondre fa uns dies.

En aquest fragment defensa les primàries perquè “havien de convocar tot l’independentisme a una conversa i a una mobilització sobre la capital de Catalunya que tingués conseqüències pràctiques”. “El vencedor de les primàries, tal com jo les havia pensat, hauria sigut, automàticament, l’alcalde de Barcelona“, afegeix. Per a ell, aquest procediment havia de ser “una manera de desprecintar un sistema de partits que ens envileix perquè normalitza la mentida”. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa