Grans estelades i pancartes prodesobediència matinen a Barcelona per Sant Jordi

Acció Directa reivindica les protestes

Acció Directa. Amb aquest nom, membres del CDR Barcelona s’han reinventat per ser més “proactius” en l’activisme independentista. Aquest Sant Jordi s’han estrenat amb diverses accions a Barcelona. A primeríssima hora del matí, els activistes han hissat grans estelades i pancartes amb el lema “Desobediència, el camí de la independència” a diverses seus de districte així com de l’entrada nord de la ciutat, al pont de Gran Via a tocar de Glòries, o a la Diagonal.

Fonts dels activistes asseguren a TOT Barcelona que han volgut mostrar “una acció pacífica i vistosa” en una Diada marcada pels presos polítics, la repressió i la nul·la unitat estratègica dels partits independentistes tot i haver assolit el 52% dels vots el passat 14F. “Nosaltres reivindiquem el mandat del Primer d’Octubre i la desobediència civil i institucional com el canal per assolir-ho. “A partir d’ara anirem fent accions de reivindicació absolutament proactiva”, comenten les mateixes fonts. La primera, en una jornada ben especial: el primer Sant Jordi post pandèmia.

Comentaris

    Ramon 23/04/2021 11:43 am
    Les tres paraules clau són CATALUNYA, LLIBERTAT, UNITAT. Però ells en volen centrats en l'"emergència climàtica".
    M. Àngels Anglada 23/04/2021 12:46 pm
    Veig que a alguns articles ja uneixen Josep Pla a Cervantes i Shakespeare, tanmateix s'obliden de l'escriptora M. Àngels Anglada que també va morir per Sant Jordi (1999) . Que costa pensar en les dones!

Nou comentari