Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Grans estelades i pancartes prodesobediència matinen a Barcelona per Sant Jordi

Acció Directa. Amb aquest nom, membres del CDR Barcelona s’han reinventat per ser més “proactius” en l’activisme independentista. Aquest Sant Jordi s’han estrenat amb diverses accions a Barcelona. A primeríssima hora del matí, els activistes han hissat grans estelades i pancartes amb el lema “Desobediència, el camí de la independència” a diverses seus de districte així com de l’entrada nord de la ciutat, al pont de Gran Via a tocar de Glòries, o a la Diagonal.

Fonts dels activistes asseguren a TOT Barcelona que han volgut mostrar “una acció pacífica i vistosa” en una Diada marcada pels presos polítics, la repressió i la nul·la unitat estratègica dels partits independentistes tot i haver assolit el 52% dels vots el passat 14F. “Nosaltres reivindiquem el mandat del Primer d’Octubre i la desobediència civil i institucional com el canal per assolir-ho. “A partir d’ara anirem fent accions de reivindicació absolutament proactiva”, comenten les mateixes fonts. La primera, en una jornada ben especial: el primer Sant Jordi post pandèmia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a abril 23, 2021 | 11:43
    Ramon abril 23, 2021 | 11:43
    Les tres paraules clau són CATALUNYA, LLIBERTAT, UNITAT. Però ells en volen centrats en l'"emergència climàtica".
  2. Icona del comentari de: M. Àngels Anglada a abril 23, 2021 | 12:46
    M. Àngels Anglada abril 23, 2021 | 12:46
    Veig que a alguns articles ja uneixen Josep Pla a Cervantes i Shakespeare, tanmateix s'obliden de l'escriptora M. Àngels Anglada que també va morir per Sant Jordi (1999) . Que costa pensar en les dones!

Nou comentari

Comparteix