Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Gómez del Moral, nou president d’ERC-Barcelona: “El proper alcalde de Barcelona serà d’ERC”
  • CA

El diputat d’ERC al Congrés dels Diputats i recentment elegit president d’ERC-Barcelona, ​​Gerard Gómez del Moral, s’ha dirigit a BComú i PSC després de ser ratificat aquest dissabte com a president de la Federació de Barcelona del seu partit: “Hem de enviar un missatge clar a Ada Colau i Jaume Collboni: el proper alcalde de Barcelona serà d’ERC“.

Ha apostat per fer d’ERC “una eina eficaç, una opció guanyadora i capaç d’exercir la victòria” davant del plenari del 62è Congrés d’ERC Barcelona. La trobada ha ratificat la seva candidatura, que ja va ser proclamada guanyadora el divendres amb el 91,12% dels vots de les bases. Com a nou president de la federació, Gómez del Moral vol situar Barcelona com a “capital de la independència, creant una ciutat amb visió metropolitana per resoldre problemes de la ciutadania”.

El president sortint de la federació, Robert Fabregat, ha assegurat que ERC és un partit que creix, el que ha de seguir fent en aquesta nova etapa: “És hora que ERC sigui de veritat el partit referent a Barcelona, ​​i hem de liderar des de la ciutat el futur del partit”.

Aragonès i Rovira apel·len a l’eixamplament de la base

En el discurs d’obertura del congrés, el vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, ha destacat la tasca de l’última executiva de la federació: “Hem guanyat unes eleccions municipals a Barcelona quan ens deien que encara hi havia un gran pes de l’esquerra que mira massa a Madrid i poc al país”.

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha assegurat que “Barcelona ha de liderar molt més del que lidera ERC” i ha apostat per generar consensos, en una intervenció mitjançant videoconferència. “Volem governar Barcelona i el país: sabem per què i com volem fer-ho, no volem desaprofitar les oportunitats per construir el futur i apropar-nos a la república catalana”, ha dit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: capitao lampiao a febrer 01, 2020 | 18:48
    capitao lampiao febrer 01, 2020 | 18:48
    Aquest Moral deu ser d'Alcoi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa