Així funciona una barricada dels manifestants que s’enfronten a la policia

Són joves, majoritàriament catalanoparlants i ben organitzats. Així actuen els activistes que protagonitzen els aldarulls d’aquests dies –o més aviat les nits– a Barcelona, des que va esclatar la protesta contra la sentència de l’1-O.

Els vídeos enregistrats pel TOT Barcelona aquesta nit a la plaça Urquinaona mostren el funcionament de la barricada que s’ha convertit en el front més dur del combat amb la policia. Segons els Mossos d’Esquadra, hi ha uns 500 d’aquests joves a la zona. Per això demanen que la resta de la gent abandoni l’àrea per poder actuar contra ells.

Els manifestants no s’arruguen i mantenen el pols als antiavalots del CNP, que mantenen posicions a la part d’abaix de plaça Urquinaona. Llancen pedres, panots, petards i bengales contra la policia, que respon amb pilotes de goma. La barricada de la plaça ha quedat mermada per les flames i els manifestants intenten refer-la per mantenir la seva posició adelantada.

Comentaris

  Para ser infiltrados, hay que ver el jabón que les dais Octubre 18, 2019 | 22:43
  Pero dar jabón a gorrinos es tirar el dinero.
  orgull Octubre 19, 2019 | 03:48
  tot un orgull nacional!!! de tota la gent que combat a l enemic espanyol. esta clar que amb el lliri no es van en lloc, es el moment del combat per l independecia. i per les forces d ocupacio pena de mort.
  ... Octubre 19, 2019 | 09:20
  i amb això que aconseguim.... Hi ha qui només sap malgastar l'herència

Nou comentari