Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Felip VI vindrà a Catalunya però evita Barcelona
  • CA

Felip VI visitarà dilluns Santa Maria de Poblet, a la Conca de Barberà, però ajorna l’agenda que tenia prevista a Barcelona per la situació sanitària. Fonts del Palau de la Zarzuela han explicat a l’ACN que el monarca només realitzarà una part de les visites que tenia previstes a Catalunya per al dilluns 20 de juliol després que el Govern hagi endurit el confinament a la capital catalana. El cap d’Estat tenia programades visites al Cercle d’Economia, a la Sagrada Família i al Barcelona Supercomputing Center però finalment ho ajorna i només mantindrà una part de l’agenda que tenia a Catalunya, concretament a Santa Maria de Poblet.

El president de la Generalitat, Quim Torra, havia traslladat per carta el desconcert al voltant de la visita de Felip VI a Catalunya. “He rebut una carta amb la qual m’informa que el rei d’Espanya té previst visitar Catalunya (…) dilluns vinent, dia 20 de juliol, per a unes activitats oficials”, deia la missiva dirigida al cap de la Casa Reial, Jaime Alfonsín.

El líder de l’executiu català li traslladava, a més, les incògnites que encara rodejaven la visita. Torra explicitava a la carta, a què ha tingut accés El Món, que no sabia quins llocs del país visitarà, una incògnita que s’ha esvaït. El president de la Generalitat aprofitava, però, per recordar-li les recomanacions i mesures impulsades pel govern que dirigeix davant del repunt de contagis. Algunes d’elles estan en entredit per l’oposició de la fiscalia.

Entre els consells del departament de Salut, Torra li destacava la petició de restringir els desplaçaments als essencials.

Més notícies
Una senyora sostè un rètol de protesta contra la presència del rei espanyol a Catalunya la tardor passada / ACN
Els CDR convoquen protesta “vingui o no vingui el Borbó”
Notícia: Els CDR convoquen protesta “vingui o no vingui el Borbó”
Comparteix
Anuncien una "acció sorpresa, però molt potent" per divendres
Manifestants cremant fotos del rei Felip VI durant una visita del monarca a Barcelona / Jordi Borràs
Marxa enrere de Felip VI: no visitarà Barcelona aquest divendres
Notícia: Marxa enrere de Felip VI: no visitarà Barcelona aquest divendres
Comparteix
La Casa Reial nega que hi hagués previst cap acte a Catalunya aquesta setmana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa