Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Falsos anuncis al metro contra la “màfia” revolucionen les xarxes
  • CA

Una campanya publicitària al metro ha fet bullir les xarxes aquesta setmana. Es tracta de diversos cartells de gran format, col·locats en exhibidors OPI del transport metropolità, firmats pel col·lectiu independentista Octuvre.cat. Els missatges carreguen contra la “màfia” dels grans poders –fàctics, polítics i econòmics– de l’Estat i assenyala per exemple a la monarquia, el grup Planeta, Jose María Aznar o RTVE.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha confirmat al TOT Barcelona, com han insinuat també els propis organitzadors a Twitter, que les imatges difoses no eren anuncis pagats i validats per TMB, sinó que “van ser col·locats a sobre del vidre per fer la foto”.

L’entitat ha exposat en un fil de piulades que l’acció volia fer arribar “a tothom” els missatges difosos durant 2020 en vídeos a internet. Han recordat que fa 7 anys ja van intentar fer una campanya estàndard i no van poder: “Aquest cop ni ho hem intentat”. “L’espai públic queda en mans dels de sempre. Es pot anunciar la màfia, però no aquells que la denuncien”, acusen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa