Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Exèrcit també muntarà l’hospital de campanya de la Fira de Barcelona
  • CA

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha explicat que un altre contingent de l’Exèrcit es dirigeix cap a Barcelona per a la construcció de l’hospital de campanya anunciat a la Fira de Barcelona. En roda de premsa aquest dilluns al vespre des de la Moncloa, recollida per l’ACN, Robles ha explicat que un batalló d’enginyers muntarà al recinte firal català “una cosa semblant al que s’ha fet a l’Ifema de Madrid”. També aniran a la ciutat de Sabadell per fer-hi un altre espai d’atenció sanitària d’emergència.

La consellera de Salut, Alba Vergés, va anunciar dissabte que el Govern habilitaria un hospital temporal a la Fira de Barcelona amb 300 llits i més de 600 professionals. L’espai es podrà ampliar fins a 2.000 places, va dir.

Robles remarcat que els militars estaran “on se’ls necessiti”, “sense fer distincions” per territoris. Ha recordat que l’Exèrcit ja va construir el macro alberg per a persones sense sostre que hi ha a la Fira de Barcelona, que ara està ampliant amb 225 llits més i 40 conjunts més de taules i cadires. Ho està fent l’Agrupació de Suport Logístic 41 de l’Exèrcit de Terra, acabada d’arribar aquest dilluns a Barcelona, segons fonts de Defensa recollides per Europa Press. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa