Eva Parera marxa de la Lliga Democràtica perquè “pretén reviure CDC”

Eva Parera ha anunciat en una entrevista a El Periódico que deixa la Lliga Democràtica, la formació que va impulsar amb 28 persones més amb l’ànim de reagrupar el centredreta catalanista, perquè, al seu parer, el que s’està intentant és “reviure CDC”. Parera ha dit a l’entrevista que la Lliga que s’està conformant “confon catalanisme amb CDC com en el seu dia confonia Catalunya amb CDC”. A més, considera “un error anar de la mà de Convergents”, que segons la seva opinió, és un partit “clarament sobiranista”. També considera un “problema” que hi hagi Germà Gordó, “per la ideologia i perquè és una persona processada pel cas de corrupció més gran que ha tingut aquest país, que és el cas 3%”. Per aquesta i altres raons, Parera considera que “hi ha hagut un gir” en allò que es va idear inicialment.

La regidora de l’Ajuntament de Barcelona i número dos de Manuel Valls al consistori també ha assegurat que al seu darrere marxa “molta més gent” dels 28 fundadors inicials perquè “tampoc se senten representats amb el gir que ha adoptat la Lliga”. Segons Parera, ara és “un partit més que es vol posar a la cua d’Units per Avançar, Lliures o Convergents”.

Per tot plegat, la regidora considera que la Lliga s’ha convertit en “més del mateix. És nostàlgia d’un passat que hem d’oblidar i amb el qual s’ha de ser molt crític”. Finalment, preguntada per si ara que és fora de la Lliga crearà un partit nou amb l’exprimer ministre francès Manuel Valls, Parera ha assegurat que no entra dins dels seus plans, però que si poden contribuir a que el que van fer a l’Ajuntament “sigui exemple del que cal fer a la Generalitat o el govern”, ho faran.

Nou comentari