Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ERC veu un “health washing” de l’exèrcit en la neteja de Mercabarna abans del 12O
  • CA

L’arribada d’un batalló de militars de l’exèrcit espanyol a Mercabarna ha aixecat ràpidament reaccions entre l’oposició municipal. El contingent hi fa tasques de desinfecció contra la Covid-19 des d’aquest dissabte i fins diumenge, després d’haver actuat també al mercat majorista de Madrid. Tant el ministeri de Defensa com l’àrea de Mercats barcelonines estan en mans socialistes.

Entre les files d’ERC la notícia no ha agradat. “Suposo que han pensat que el cap de setmana del 12O era un bon moment per fer un health washing de l’exèrcit”, ha ironitzat el regidor republicà Jordi Castellana. “Amb espectacles militars, segur que no acabarem amb el virus, hi acabarem amb les mesures sanitàries que ja coneixem tots”, ha afegit en relació al confinament de Madrid.

Per contra, a Ciutadans li ha encantat la visita dels militars. La presidenta del grup municipal, Luz Guilarte, ha donat les gràcies a la UME per tornar a donar “suport” a Barcelona. De pas, ha aprofitat per criticar les “alarmants xifres de contagis” a Catalunya i Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa