Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ERC acusa Trias de voler “vendre” Barcelona
  • CA

Ernest Maragall ha presentat Elisenda Alamany i Ester Capella com a número dos i tres de la seva llista respectivament. Amb la continuïtat d’Alamany, ERC opta per repetir la fórmula de l’últim èxit electoral. D’aquesta manera, Elisenda Alamany seguirà al costat dels republicans, després de deixar els Comuns quatre anys enrere. Segons recull l’ACN, les primeres paraules d’Alamany en aquesta nova etapa han sigut un dard a Trias, a qui ha acusat de voler “vendre” la ciutat, i un altre a Colau per haver-la “tancat”. “Som els que volem obrir Barcelona perquè continuï sent Barcelona, i obrir-la no vol dir vendre-la ni protegir-la no vol dir tancar-la”, ha reiterat.

L’altra gran incorporació de la llista no ha resolt un dels principals dubtes que ha generat el seu nomenament. Ester Capella és l’actual delegada del Govern català a Madrid, un càrrec que no ha desvelat si deixarà o no un cop passin les eleccions. És més, l’exconsellera de Justícia veu “perfectament assumible” fer campanya a Barcelona i continuar exercint de representant de la Generalitat a la capital espanyola.

Una triple E per guanyar l’alcaldia

Per la seva banda, el líder del grup republicà ha qualificat aquesta triple aliança com “La triple E” d'”Ernest, Elisenda i Ester”, que al mateix significa “èxit, empenta i esperança”. Malgrat el resultat de les últimes enquestes, les quals cada cop deixen més arraconada ERC, Maragall s’ha mostrat confiat que estan en condicions de guanyar. “Estic convençut que és el millor equip”, ha dit davant la premsa.

Una de les cartes que jugarà Maragall és la possibilitat que tots dos edificis de la plaça de Sant Jaume estiguin ocupats per ERC. En aquest aspecte, el cap de llista no s’ha estat de dir que “només” els republicans poden oferir la “suma multiplicadora” que suposaria governar a Barcelona i a Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa