Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Empaperen el Movistar Center contra “l’espionatge” de l’empresa per al govern espanyol
  • CA

Una acció convocada pel grup Pícnic per la República ha empaperat una part de la façana del Movistar Center de la plaça Catalunya de Barcelona aquest dijous al vespre.

La iniciativa denuncia que l’empresa “espia” els ciutadans. El missatge fa referència a l’anunci del govern espanyol sobre les dades que l’Institut Nacional d’Estadística (INE) requerirà durant vuit dies a grans empreses de telecomunicacions.

Si bé a l’hora de convocatòria, a les 19h, l’acció semblava quedar deserta, a poc a poc, l’escenari de la protesta s’anava farcint de periodistes, curiosos i, finalment, activistes. Una vintena de persones s’hi han apropat i han enganxat amb cel·lo folis contra la façana de l’edifici de Movistar. Els missatges barrejaven frases com “si ens toqueu els drets, us tocarem els beneficis” o “jo no compro els teus productes”.

​Una de les dones que hi ha participat, Laura Maixens, ha reivindicat que “fins i tot els dies que no som gaires, hem de seguir mobilitzats perquè si no guanyen ells”.

“Movistar ha tancat avui més d’hora q de costum. No volien que els ho poguessim dir a la cara, que són una empresa d’un règim autoritari, que tanca webs sense ordre judicial i espia els nostres moviments”, ha dit Pícnic per la República.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa