El regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, ha decidir renunciar al procés d’oposicions per obtenir un lloc de funcionari com a enginyer a l’Ajuntament de Barcelona que va començar aquest dissabte, després d’una pressió polítca per part de l’oposició, que ha criticat que càrrecs públics del govern d’Ada Colau opositin per aconseguir una plaça al consistori quan falta un any per a les eleccions. “Se m’ha utilitzat per deslegitimar l’Ajuntament i uns processos que són impecables i s’han elaborat de forma extraordinària. Ho lamento i hi renuncio”, ha dit Badia en una entrevista al programa Bàsics de Betevé.

De fet, loposició, tenia previst portar al ple d’aquest divendres la seva participació en el procés d’oposició, que Badia ha deixar clar que és del tot transparent i “impecable”.

Com ha detallat a Betevé, la seva intenció de presentar-se a les proves era “pensant en un pla B o C” laboral, en un futur, per a quan arribés el moment de plegar del seu càrrec”. “Volia opositar per a quan surti de la política, ser un servidor públic em sembla molt interessant. Era una manera de demostrar que no hi ha cap porta giratòria ni cap tràfic d’influències“, ha argumentat el regidor de l’equip d’Ada Colau.

Les oposicions, un dret tot i ser regidor

“Faig un pas enrere sense cap problema, seguiré fent política, que és la meva prioritat actualment, la notícia no he de ser jo, sinó que hi hagi milers de veïns que vulguin ser servidors públics”, ha conclòs Badia. De fet, també ha explicat que abans d’apuntar-se al procés havia consultat a recursos humans de l’Ajuntament per si hi havia algun problema de comptabilitat, i la resposta que va ser que “estava en ple dret de presentar-se a les proves”.

Eloi Badia és enginyer industrial per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona, Va ser el responsable, entre d’altres, de la campanya d’aigua d’Enginyeria sense Fronteres i directiu de l’Aliança Global d’Operadors d’Aigua de l’agència Habitat de les Nacions Unides.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Pocilga Comuna, lladres!!! a març 24, 2022 | 08:10
  Pocilga Comuna, lladres!!! març 24, 2022 | 08:10
  Quins galifardeus els comunistes quinquis de Madame Putin Colau, PURA CORRUPCIO, que cal aturar ja. Colau no has robat PROU? MADURO no es tan lladre com la nostra Putin
 2. Icona del comentari de: Pocilga Comuna, lladres!!! a març 24, 2022 | 08:12
  Pocilga Comuna, lladres!!! març 24, 2022 | 08:12
  Quins galifardeus els comunistes quinquis de Madame Putin Colau, PURA CORRUPCIO, que cal aturar ja. Colau no has robat PROU? MADURO no es tan lladre com la nostra Putin. I la seva dona també ha renunciat, o continua? Colau responde ya!!
 3. Icona del comentari de: Josep a març 24, 2022 | 08:37
  Josep març 24, 2022 | 08:37
  els tirans comunistes que pengin de la corda
 4. Icona del comentari de: girigall a març 24, 2022 | 08:47
  girigall març 24, 2022 | 08:47
  Normal, ja es veu sense ofici ni benefici...
 5. Icona del comentari de: No renuncies, t'hi has vist obligat a març 24, 2022 | 08:52
  No renuncies, t'hi has vist obligat març 24, 2022 | 08:52
  Sí, sí, impecable i de ben segur opositaries en igualtat de condicions i amb tota equanimitat.
 6. Icona del comentari de: Barcelona morta. a març 24, 2022 | 08:54
  Barcelona morta. març 24, 2022 | 08:54
  Aixó és perquè si no tinguèssiu aquestes prebendes, no us les traurieu mai, les oposicions. M'assabento que hi aspiren la plana major dels comunistes de l'ajuntament, una munió de consortes, també; em diuen que fins i tot la dona del Pissarello. La colla pessigolla de la Colau sempre han estat uns impresentables, buscant al Valls, dient que si els seus principis no agradaven, en tenien uns altres. Quan es disfrassava d'abella, allò era antològic per la mainada catalana desnonada. Feia anys que no anava per BCN, fa 6 mesos que hi vaig tornar i vaig sentir tristor i opressió. No sabia a on era. La ciutat l'han canviat, anava en taxi i em sentia atrapada, empresonada, les artèries i vies eren unes altres, estretes i plenes de metall, de bardisses que han brutalitzat la ciutat a cop dels inmpostos dels barcelonins. Solament per aquesta agressió a Catalunya, la Colau hauria de ser jutjada i condemnada, per maltracte a la capital i a la dignitat dels catalans. I ara se'ls hi ha de donar un lloc fixe a aquests destructors? Tot lo d'ells fa fàstic.
 7. Icona del comentari de: Fran BCN a març 24, 2022 | 11:17
  Fran BCN març 24, 2022 | 11:17
  Badia ets ruc, renuncia als.càrrecs publics i et presentes.com un.ciutadà normal, però es.clar, ja no.tindries el.xollo oi

Nou comentari

Comparteix