Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Élite Taxi també entra en campanya i demana el vot per a Colau
  • CA

Allà on hi ha una campanya electoral, Élite Taxi està preparada per buscar el candidat que millor defensa els seus associats. A les últimes eleccions estatals van demanar el vot per Podemos, a la Cambra de Comerç de Barcelona es van decantar per Carles Tusquests i ara, per a les municipals, tornen a l’òrbita morada per donar suport a la candidata de BComú, Ada Colau. El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, aposta per votar als comuns perquè han demostrat que “les coses es poden canviar”.

A través d’una carta facilitada a Europa Press, Álvarez ha defensat que Colau i la resta del govern municipal s’han guanyat el respecte dels taxistes “amb fets i no amb paraules”, ja que durant el llarg conflicte que han tingut amb les empreses VTC sempre s’han posicionat al costat del sector del taxi. “Mai al sector del taxi ens havíem sentit tan escoltats, compresos i representats per una institució com amb l’Ada Colau a capdavant de l’Ajuntament”, diu el text.

Élite Taxi aposta per votar Colau “sense cap dubte” i també aposten pel partit morat per a les eleccions europees. “El dia 26 de maig omplirem de paperetes les urnes amb el nom de la nostra Ada madrina“, asseguren els taxistes a la seva carta. Álvarez estarà aquest diumenge a l’acte central dels comuns.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa