Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“I tu, què decideixes?”: el vídeo de campanya de la CUP inspirat en Spielberg
  • CA

La CUP Barcelona ha llançat un vídeo de campanya inspirat en la pel·lícula de ficció Minority Report, d’Steven Spielberg -una distopia on la policia fa servir mètodes tecnològics per arrestar els assassins abans que cometin un crim- titulat I tu que decideixes?, en què interpel·la els espectadors sobre quin model de ciutat volen per a Barcelona.

Segons ha informat el partit en un comunicat aquest dijous, el vídeo vol instar els espectadors a “mobilitzar-se, votar, estimar, lluitar, protestar, construir”, i deixar a les seves mans la decisió de construir la Barcelona que els veïns volen.

El vídeo planteja als espectadors dilemes com si volen “una ciutat governada pels especuladors on l’habitatge és una mercaderia, o uns barris que lluitin pel dret a l’habitatge”; o “una ciutat aparador que es posa guapa només per atraure més i més turistes, o una Barcelona viva, propera, propera i diversa on sigui possible créixer i viure”.

“Una ciutat que ens aïlla i ens empeny a competir entre nosaltres o uns barris on es posi la vida al centre i on juntes ens cuidem?”, segueix el vídeo, que també versa sobre la qualitat de l’aire i dels espais públics, la presència del feixisme i la violència institucional.

Realitzat per la productora Bonobo, el vídeo es va gravar a la Nau Bostik a l’abril i apareixen els vuit primers candidats de la llista: Anna Sortint, Jordi Magrinyà, Marga Olalla, Marc Cerdà, Alba Sanjurjo, Leo Bejarano, Alfons Romero i Roser Vime, així com les regidors Eulàlia Reguant i Maria Rovira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa