Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Carrizosa recorda a Valls que ha de decidir els pactes amb Ciutadans
  • CA

El portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, ha explicat que de cara a possibles pactes per a la investidura d’un nou alcalde a l’Ajuntament, la coalició que va fer amb Manuel Valls per presentar-se a les eleccions pren les decisions de forma conjunta. Carrizosa ha recordat que Valls va concórrer a les eleccions a través d’una plataforma en coalició amb Cs. “El que passi amb els pactes es regeix pel que s’acordi en un òrgan paritari integrat per membres de la plataforma de Valls i Cs”, ha dit Carrizosa, que no ha volgut mostrar cap tipus de preferència sobre escenaris de futur al’alcaldia de Barcelona.

L’òrgan que enllaça la plataforma de Valls i Cs està integrada, per part de l’ex primer ministre francès, per Carlos Rivadulla, Celestino Corbacho i Guillermo Basso, mentre que per part de Cs hi ha Carlos Carrizosa, Jordi Cañas i Joan Garcia. Aquest òrgan és el que “pren les decisions de la coalició” integrada per la plataforma de Valls i Cs, de manera que qualsevol pas conjunt “s’haurà de negociar”.

Cs a nivell estatal ha creat un comitè per avaluar tots els possibles pactes després de les municipals. Carrizosa ha rebutjat “fer càbales” sobre el que pugui passar i s’ha remès a aquest instrument del partit, que haurà de decidir cas per cas al conjunt de l’Estat.

El portaveu de Cs també ha reconegut que a Barcelona haguessin esperat millors resultats perquè els que s’han obtingut “no s’han ajustat a les expectatives”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa