Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
BComú traslladaria el Clínic a l’Escola Industrial per afavorir-ne el creixement

La comissionada de Salut i diversitat funcional de l’Ajuntament, Gemma Tarafa, ha posat sobre la taula el trasllat de l’Hospital Clínic a l’Escola Industrial. La membre de l’executiu de Colau ha justificat la proposta per “modernitzar” i afavorir el creixement de l’hospital sense traslladar-lo de l’Eixample. “Això permetria ubicar els serveis de recerca al voltant de la Universitat i mantenir la màxima sinergia entre dos espais propers“, ha dit en una piulada.

Tarafa ha assegurat que l’Ajuntament ha col·laborat durant “mesos” amb el departament de Salut de la Generalitat i amb l’hospital Clínic. “És la millor opció”, ha declarat. 

A més, ha plantejat ubicar l’Escola Entença al lloc on es troba actualment l’Hospital Clínic. L’escola es troba en ubicacions provisionals a l’espera d’una solució definitiva, reclamada per l’AMPA. També ha proposat situar un nou CAP i una caserna de bombers al carrer Provença un cop es traslladi el Clínic.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Blá, blá, blá, i al final mantega. a maig 13, 2019 | 12:53
    Blá, blá, blá, i al final mantega. maig 13, 2019 | 12:53
    Xerrameca pura, i finalment del que han promès, res de res. I dels aspectes identitaris, encara menys. Comuns, PASTEL. Ecs !

Nou comentari

Comparteix