Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi acusa Maragall d’intentar que Puigdemont no utilitzés la delegació de Brussel·les
  • CA

La número dos de JxCat per Barcelona, ​​Elsa Artadi, ha que el cap de llista d’ERC, Ernest Maragall, intentava, quan era conseller d’Exteriors, que l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont no utilitzés la delegació de la Generalitat a Brussel·les per fer actes quan ja vivia a la capital belga.

“A Maragall li incomodava i intentava que no la utilitzés. Ho sap tota la comunitat catalana a Brussel·les amb un comportament que, a la pràctica, portava a l’aïllament de Puigdemont a Brussel·les ia l’exili”, ha censurat en una conferència organitzada per Primera plana El Periódico.

Segons Artadi, l’actitud de Maragall al capdavant d’Exteriors contrasta amb la de l’exconseller Raül Romeva amb l’expresident de la Generalitat Artur Mas, que no tenia “cap problema” perquè utilitzés la delegació de Brussel·les.

Per això, ha retret que l’alcaldable d’ERC no tingués una “actitud més facilitadora amb Puigdemont a l’exili” quan era al Govern.

Preguntada per si serà sostenible el Govern de JxCat i ERC si Maragall pacta a Barcelona amb l’alcaldessa, Ada Colau, Artadi ha assenyalat: “Ja ho veurem, pas a pas. A la Generalitat tenim un acord des de 2012, un acord estable que ha funcionat. Entenem que seria l’acord natural a Barcelona. No entendríem posicionaments molt diferents a la capital del país “.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Angelblau a maig 20, 2019 | 17:21
    Angelblau maig 20, 2019 | 17:21
    Aquest de Esquerra no son gens de fiar. Nomes volen una bona poltrona.
  2. Icona del comentari de: airausu a maig 20, 2019 | 18:55
    airausu maig 20, 2019 | 18:55
    Es vergonyós l'actitud d'E(RC) respecte en MHP Puigdemont. En Maragall ja va dir en una entrevista que el propi partit no el deixava reunir-se amb en MHP. Al final creuré que en Junqueras prefereix estar a la presó perquè el votin, que lliure i fent campanya neta, sense emprar el victisme.
  3. Icona del comentari de: ERC, no juguen net. a maig 20, 2019 | 19:01
    ERC, no juguen net. maig 20, 2019 | 19:01
    Ja ho va dir Joan Tardà, que es tenia de sacrificar a Puigdemont, que els incomoda tant com als poders espanyols. ERC, diguin lo que diguin, NO volen una independència de Catalunya, com si vol Puigdemont i una part de la CUP, ERC lo que vol, es un Estat associat d'Espanya, que no es lo mateix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa