Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Apareixen pintades que amenacen de mort el candidat de la CUP a Sarrià-Sant Gervasi
  • CA

Unes pintades amenaçadores han apuntat al candidat de la CUP al consell de districte de Sarrià-Sant Gervasi, Bernat Julià, i a un altre militant dels anticapitalistes. La formació ha denunciat els missatges, que han aparegut al mercat de Sant Gervasi. “Se ha abierto la veda. Iván, Bernat”, diuen les pintades. El missatge va acompanyat d’un símbol de franctirador. 

Una altra de les pintades amenaçadores. | CUP

Una altra de les pintades amenaçadores. | CUP

Julià ha agraït en una piulada el suport rebut per part de “totes les persones”, també per les que “ho fan des de la discrepància política”. “Però això no va per mi si no per totes, també és un avís que cal ampliar i reforçar el front antifeixista”, ha afegit. 

En un comunicat, la CUP ha lamentat que les pintades apunten a “veïnes del barri que sempre s’han manifestat contra l’odi de l’extrema dreta”. “Cridem a la solidaritat per defensar-nos d’aquestes amenaces per part de grups i militants d’ultradreta que es mouen lliurement per la ciutat”, diu el comunicat. 

Una de les pintades recordava l’assassinat de Carlos Palomino, un militant antifeixista apunyalat al 2007 al metro de Madrid per un militant feixista. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa