Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Tsunami Veïnal anuncia noves mobilitzacions
  • CA

El moviment Tsunami Veïnal, que engloba entitats i grups veïnals crítics amb el govern d’Ada Colau, ha anunciat que torna a mobilitzar-se per reclamar “un esperit actiu, valent i concret a les Administracions per afrontar els temps durs que venen”. Ja han convocat la primera cita, aquest dilluns a les 10h del matí a la plaça Sant Jaume, i no en descarten de noves.

Entre les reivindicacions del col·lectiu hi ha incrementar els recursos de Serveis Socials, millorar la neteja i la seguretat a la ciutat, redissenyar el model turístic i salvar els llocs de feina “dignes” a la ciutat. També avisen que estan “farts” de “picabaralles internes entre socis” de govern, “retrets a la Generalitat i, curiosament, en menys mesura a l’Estat” i escassa “consulta” a la ciutadania.

“Creiem que l’Ajuntament de la Ciutat disposa de mitjans i potestat per desenvolupar i liderar un projecte de ciutat que aprofiti el moment i revitalitzi una Barcelona molt castigada”, apunten en un comunicat enviat a la premsa aquest cap de setmana. Consideren que ara “cal inventiva” per idear un pla, però veuen el full de ruta municipal “molt desdibuixat” i poc consensuat. “El desànim campa entre la ciutadania”, sostenen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa