El PP rebaixa el preu de la seva seu a Barcelona després de sis anys buscant comprador

Els populars han fitxat Engel & Völkers per intentar tancar una operació que es resisteix

El Partit Popular fa temps que intenta vendre la seva seu del carrer Comte Urgell de Barcelona i ha decidit rebaixar en 200.000 euros el preu que en demana per intentar animar els possibles compradors, ja que l’immoble està a la venda des del 2015. Segons ha avançat el port Merca2, els populars han posat la venda en mans d’Engel & Völkers, que l’està movent per diferents plataformes per intentar aconseguir l’1,8 milions d’euros que en demana el PP.

Els mals resultats del partit en les eleccions dels últims anys ha reduït de manera substancial les subvencions que rep i, de retruc, també ha provocat una davallada del personal tècnic i auxiliar que necessita, per la qual cosa no els calen unes oficines tan grans. L’immoble, de més 1.000 metres quadrats, està dividit en dues plantes i té un pati al soterrani. El PP va comprar l’edifici el 2004, en plena bombolla immobiliària, i ara té dificultats per vendre-la.

Primer va intentar desfer-se’n de manera directa, sondejant compradors i tirant de contactes, però la manca de resposta va obligar el partit a posar-se en mans de les plataformes immobiliàries. El 2018 va pujar el primer anunci, amb un preu d’uns 2 milions d’euros, un preu raonable, segons les taxacions de mercat. Llavors era la coneguda consultora Savills Aguirre Newman l’encarregada de trobar comprador, però no en va sorgir cap. Amb la nova etapa de venda, el PP amplia el públic potencial amb un preu menor i grans portals.  

Comentaris

    ciutadà 20/05/2021 3:17 pm
    Jo no voldria de cap de les maneres un habitatge que ha esta la seu del P.P. Que l'abandonin i l'enderroquin; està contaminat irremeiablement.
    RAMON A 20/05/2021 5:18 pm
    Que el compri el epanyolaso del Bou

Nou comentari