Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PP demana la dimissió d’un exconseller d’ICV per anar a treballar amb Covid
  • CA

El portaveu del PP a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Miguel Jurado, ha reclamat la dimissió del director de Presidència de l’organisme, l’exconseller d’ICV Salvador Milà, per presumptament haver anat a treballar malgrat saber que tenia Covid-19. Segons han confirmat fonts de l’AMB a El Periódico, Milà va anar al seu despatx el passat dilluns tot i saber que al cap de setmana havia donat positiu.

Jurado considera que si es confirma la denúncia seria una gran “irresponsabilitat” per part de Milà i considera que, si no dimiteix, hauria de ser la presidenta de l’AMB i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, qui el “cessés del seu càrrec per irresponsable” i per “posar en perill la salut de les persones que treballen a l’ens metropolità”.

Milà, que està confinat des del dimarts, ha negat les acusacions i assegura que ha seguit “al peu de la lletra” tots els protocols sanitaris, inclòs el que obliga a avisar tots els contactes estrets els dies anteriors a la detecció del positiu. També nega haver assistit a una visita d’obres a la futura estació de la Sagrera el divendres passat, on hauria coincidit amb el ministre de Transports, José Luís Ábalos, la pròpia Colau o el conseller de Territori, Damià Calvet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa