El PP acusa Colau de gastar 69.500 euros en una escultura que sembla “l’entrada a un pàrquing”

Els populars critiquen l’alcaldessa per les seves “prioritats” en plena pandèmia

El regidor del PP Óscar Ramírez ha denunciat que l’Ajuntament de Barcelona ha gastat 69.500 euros en una escultura que sembla “una gàbia o l’accés a un pàrquing subterrani” per decorar els jardins de Ca l’Aranyó, al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou (Sant Martí). Ramírez ha assegurat que li semblen “sorprenents” les prioritats del govern municipal en plena cinquena onada.

Segons va informar l’Ajuntament a principis de juliol, l’escultura Himne, mite i paradís 2019-2021, de l’artista Susana Solano, és una estructura d’acer inoxidable que “vol participar, preservar i mantenir un diàleg tranquil amb l’espectador”. L’autora la va definir com “un pedestal, un obelisc modern” que vol ser un “referent” de l’espai on s’ubica i s’ha incorporat a la col·lecció d’Art Públic municipal.

L’escultura és semitransparent, tancada, revestida de teixit metàl·lic en acer inoxidable, i amb unes dimensions de 440x420x219 cm. Està formada per dos mòduls transportables, dissenyats amb porta per facilitar l’accés a la neteja, i ancorats i fixats sobre una base de formigó i pica de presa de terra per a la protecció de les persones.

Comentaris

    Rafael 13/07/2021 7:16 pm
    Governi qui governi, lo que fa el altre sempre se a de criticar. Lo que fa el propi partit es lo bo i correcte.
    amb comu no podem 14/07/2021 9:19 am
    la frau kolau va sobrada, en augmentar el deute a l'ajuntament de Barcelona. Ni ella mateixa s'entén, be de fet tota ella és una contradicció

Nou comentari