Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PP acusa Colau de gastar 69.500 euros en una escultura que sembla “l’entrada a un pàrquing”

El regidor del PP Óscar Ramírez ha denunciat que l’Ajuntament de Barcelona ha gastat 69.500 euros en una escultura que sembla “una gàbia o l’accés a un pàrquing subterrani” per decorar els jardins de Ca l’Aranyó, al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou (Sant Martí). Ramírez ha assegurat que li semblen “sorprenents” les prioritats del govern municipal en plena cinquena onada.

Segons va informar l’Ajuntament a principis de juliol, l’escultura Himne, mite i paradís 2019-2021, de l’artista Susana Solano, és una estructura d’acer inoxidable que “vol participar, preservar i mantenir un diàleg tranquil amb l’espectador”. L’autora la va definir com “un pedestal, un obelisc modern” que vol ser un “referent” de l’espai on s’ubica i s’ha incorporat a la col·lecció d’Art Públic municipal.

L’escultura és semitransparent, tancada, revestida de teixit metàl·lic en acer inoxidable, i amb unes dimensions de 440x420x219 cm. Està formada per dos mòduls transportables, dissenyats amb porta per facilitar l’accés a la neteja, i ancorats i fixats sobre una base de formigó i pica de presa de terra per a la protecció de les persones.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rafael a juliol 13, 2021 | 19:16
    Rafael juliol 13, 2021 | 19:16
    Governi qui governi, lo que fa el altre sempre se a de criticar. Lo que fa el propi partit es lo bo i correcte.
  2. Icona del comentari de: amb comu no podem a juliol 14, 2021 | 09:19
    amb comu no podem juliol 14, 2021 | 09:19
    la frau kolau va sobrada, en augmentar el deute a l'ajuntament de Barcelona. Ni ella mateixa s'entén, be de fet tota ella és una contradicció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa