Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El conseller Elena es fa militant d’ERC
  • CA

“Vull seguir el fil roig del projecte polític de Macià i Companys que ha arribat fins avui amb Oriol Junqueras i Marta Rovira”. “Els he demanat que m’avalin per incorporar-me a ERC com a militant“, ha anunciat el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, a tres dies de les eleccions del 28M en un acte al Poblenou en presència del seu excompany de files al PSC, el candidat Ernest Maragall -que es va afiliar a ERC el 2018-.

Elena, que va compartir espai al PSC amb Maragall, ha volgut posar de manifest l’evolució de tots dos, que “fa que ara tots dos som sobiranistes i socialistes, al servei d’una societat més justa, i alhora no concebem la nació sense que la Catalunya sencera ens segueixi”. El PSC, diu Elena, va decidir “renunciar al dret dels catalans a decidir el nostre futur, i ara ha decidit ser un partit conservador, el partit que representa els interessos dels de sempre”. Per contra, diu el conseller, “ara som a ERC, conscients, commoguts i emocionats, i molt agraïts de formar part d’una tradició política extraordinària. Gràcies per fer d’ERC la gran casa de l’esquerra a Catalunya”, ha sentenciat.

“Barcelona ho mereix tot”

El conseller d’Interior també ha remarcat que Maragall té un projecte al cap “amb canvis immediats”, però també “a llarg termini”. “Barcelona ho mereix tot, la Barcelona compromesa i valenta, la capital de Catalunya i capital europea, aquesta Barcelona necessita l’Ernest Maragall”. I ha alertat que la ciutat “no pot estar en mans de ‘Collbonis’, que diu el que li fan dir, gent sense principis, que diuen en cada moment el que creuen que és millor dir amb independència del que pensen“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa