El Círculo Ecuestre celebra “la gran tranquil·litat” de tenir Collboni al govern municipal

Una conferència de Pere Navarro a l'entitat reuneix la cúpula del PSC a l'entitat empresarial mentre assaboreix el pacte amb Colau

“Tenir-te, Jaume, a l’Ajuntament, amb la teva experiència, equilibri i ganes de fer feina, dona una gran tranquil·litat a molta gent a Barcelona”. Aquest ha sigut el missatge llançat pel president del Círculo Ecuestre, Alfonso Maristany, al PSC aquest dimecres al migdia. La cúpula del partit compartia la taula presidencial amb motiu d’una conferència de l’actual delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca i exprimer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro.

L’actual primer secretari, Miquel Iceta, la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera, el president del grup municipal del PSC i tinent d’alcaldia ‘in pectore’ Jaume Collboni eren a la taula amb Maristany i Navarro. I el president de l’entitat ha estat avui molt clar en expressar la seva alegria de tenir el PSC compartint el govern amb Ada Colau –i, per tant, vigilant l’alcaldessa. Tan clar com va ser en la crítica a Colau durant la campanya el dia que tenien la candidata Elsa Artadi com a convidada. Aquell dia, va dir que Barcelona “era un desastre”, i va donar a entendre que li semblaria bé qualsevol canvi a l’Ajuntament. Finalment, l’alcaldessa es manté, però al Círculo Ecuestre confien en Jaume Collboni.  

Navarro reivindica el Consorci de la Zona Franca com a centre d’innovació

En la conferència posterior al dinar –que ha reunit una cinquantena de convidats–, Pere Navarro ha reivindicat el lideratge del Consorci de la Zona Franca com a motor d’innovació i de projecció internacional de Barcelona. Un dels exemples que ha posat com a realitat ja existent, ha sigut la incubadora d’empreses d’impressió 3D, impulsada amb la fundació Leitat, on ja hi ha 20 empreses i esperen llançar-ne un centenar en cinc anys. 

En aquest sentit, ha destacat l’aposta per la indústria neta i de valor afegit, que poden incidir en el redisseny de les ciutats. “Durant els darrers segles, les ciutats s’han anat definint, creixent, expulsant el teixit industrial, d’aquí neixen els polígons. Ara haurem de dissenyar les ciutats diferents, perquè l’activitat industrial podrà tornar i barrejar-se amb el teixit residencial”, ha vaticinat.

La “indústria tova no fa soroll, no contamina”, ha afegit navarro. “La nova indústria és diferent, i això tindrà repercussió en la mobilitat dels treballadors i de la logística”, ha concretat. A més, ha avisat que caldrà vetllar perquè en aquesta nova era industrial “el treball no sigui precari” i que es garanteixin “les oportunitats de gènere”.

En l’aspecte de la projecció internacional, el delegat especial del Consorci ha destacat que ja ara són convidats a diversos països del món per explicar la feina de la incubadora d’empreses d’impressió 3D. “No només podem compartir coneixement, sinó que el podem vendre”, ha assegurat. 

Comentaris

  OOOPS!!! 19/06/2019 4:48 pm
  Doncs si, tots 3 tenen una bona cara de cavall.
  Trio 19/06/2019 4:50 pm
  Catalunya no té cap futur amb aquest trio del 155 que treballen contra nosaltres. ll*ll
  ganxó 19/06/2019 4:54 pm
  Apa va ! Aquesta consideració l'heu feta ans o després de l' àpat
  d'on no n'hi ha no en raja 19/06/2019 5:05 pm
  un circulo més aviat ple de mules unionistes que de demòcrates
  DRON del follet 19/06/2019 6:14 pm
  El FOLLET FEDERALISTA ha menjat massa peix de la bocana.... diu que la nova indústria és neta. Ara haurà de comprar iogurts a granel i sense envasar, sense plàstic... i menjarà carn directa de la vaca sense cap escorxador. Tot serà MOLT NET, fins i tot anar al WATER es farà sense paper amb un WATER RENTACULS per als cavalls del SIRCULO. Una mena de NÒRIA on van donant voltes a les portes giratories marenjant les perdius mentre el pais es va independitzant d'ells i dels seus diplodocus ca
  Apadrinats per la mafia. 19/06/2019 6:21 pm
  I després els del pscpsoe encara tenen la barra de fer-se passar per un partit d'esquerres? Son com la colau.
  Colau volia gent d'esquerres, per això va excloure JxCat.... 19/06/2019 6:30 pm
  Pel que es veu el Circulo aquest està ple de gent d'esquerres entusiastes amb el PSC. Quins pebrots!
  JordiP 19/06/2019 7:06 pm
  ¡Lo nunca visto! Els poderosos beneïnt la col·locació d'un socialista a l'Ajuntament com Yago a casa de Otel·lo. Suposo que esperen que Collboni freni, dificulti i impossibiliti que la Colau faci res de progressista. Un colaboracionista amb el capital, en suma. Fixeu-vos a quin nivell de degradació ha arribat el socialisme català. I Navarro, "el colocao", entre mig. Déu meu!
  Berta 19/06/2019 7:15 pm
  Com no,El cercle de ases celebra la arribada de altre ase
  Tranquilitat 19/06/2019 7:26 pm
  No senyors tranquilitat cap ni una, ja veurem com acabarà, llibertat independentistes, LLIBERTAT PRESOS POLITICS I EXILIATS
  Ase ronyós de la cua tallada 19/06/2019 11:16 pm
  El circulo eqüestre és la quadra del cinturó equí de Barcelona.
  Inde 20/06/2019 7:52 am
  Cada dia producen mas asco
  Ferran 20/06/2019 8:34 am
  Viejas vacas rotulas y borrachas
  Ganxet 20/06/2019 9:17 am
  Aquests "senyors" de Barcelona que es miren els pobres mortals que passegen per la Diagonal des de la seva atalaia de la cantonada amb Balmes, estan contents de que hi hagi un socialista remenant les cireres a l'ajuntament. O sigui, que el PSC que fa temps va perdre la "C", definitivament ja ha perdut la "S".
  jacqme 20/06/2019 9:59 am
  Ni fan un cercle ni són èquids ni, que jo sàpiga Collboni tindrà cura de l'aprovisionament de palla, que és pel que crec que serveix.
  Andreuza 20/06/2019 11:54 am
  Des de quan els PSOE son l'esquerra? aquests senyors son conseqüents. Son els ignorants esbirros de la Colau que es fiquen al llit amb els seus enemics!, o potser no tant?
  GAVANENC 20/06/2019 12:49 pm
  Aquests eren els que llepaben el cul a Su Majestad el rei.....molt catalanistes ells !!!!

Nou comentari