Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Meridiana i la Gran Via, tallades durant hores per protestes contra la sentència
  • CA

Desenes de persones han sortit de nou a tallar l’avinguda Meridiana a l’altura del passeig de Fabra i Puig aquest dimarts a la nit. Era la quinzena nit consecutiva que ho feien. Des que es va conèixer la sentència del judici als líders independentistes, es manté la protesta al punt que uneix els districtes de Nou Barris i Sant Andreu.

[r:1]

La crida convocava la gent a partir de les 20 hores, avui, però abans que s’arribés a aquesta hora la gent ja havia tallat el trànsit. La Guàrdia Urbana, que ja coneix el procediment, no ha fet ni l’intent de mediar amb els manifestants. Directament, han desviat el trànsit, com ja és habitual.

Aquest dimarts al vespre també hi hagut un tall de trànsit pel mateix motiu a la Gran Via amb el carrer Entença. La Guàrdia Urbana hi ha regulat la circulació. Més d’un centenar de persones hi han fet un sopar popular convocat pel CDR del Barcelonès.

Mentre treien les carmanyoles amb el sopar, els concentrats han cridat consignes per mostrar el malestar amb la situació que es viu a Catalunya arran de la sentència del Tribunal Suprem. Per exemple, han corejat lemes com ‘No s’atura, aquesta dictadura’, informa l’ACN.

Més notícies
Nou tall a la Meridiana i crema de fotos de Franco i de Felip VI
Notícia: Nou tall a la Meridiana i crema de fotos de Franco i de Felip VI
Comparteix
Els manifestants tornen a interrompre el trànsit a l'avinguda per protestar contra la sentència i les detencions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa